Puuttuuko hammas? Vaivaako hankala irtoproteesi? Lue lisää ja varaa aika maksuttomaan konsultaatioon>

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Blogit ja uutiset

Hammas Hohde vahvistaa pääkaupunkiseudun toimintaansa ja ostaa Hampaasi vastaanotot

15.10.2024

Hammas Hohde Oy jatkaa strategiansa mukaista kasvua ja on sopinut ostavansa Hampaasi Oy:n ja sen tytäryhtiöiden osakekannat. Ostolla Hohde vahvistaa pääkaupunkiseudun asemaverkostoaan merkittävästi. Hampaasi yhtiöiden kolme toimipistettä Espoossa Matinkylässä, Helsingissä Herttoniemessä sekä Vantaalla Aviapoliksessa jatkavat itsenäisinä omina toimipisteinään Hohde-brändin alla.

Hampaasi yhtiöiden perustajaosakkaat Teo Soikkeli ja Minna Jokinen sekä yhtiön muut avainhenkilöt ja työntekijät jatkavat työskentelyä nykyisillä Hampaasi-vastaanotoilla entiseen tapaan. Hohde konserni on toiminut aiemmin pääkaupunkiseudulla yhdeksän Hohde hammaslääkärivastaanoton sekä kolmen Loisto hammaslaboratorion turvin. Nyt Hohde konserniin liittyvät Hampaasi toimipisteet mahdollistavat asiakkaille entistä joustavammat ja laajemmat palvelut. Kaupan myötä Hohde palvelee pääkaupunkiseudulla jo kahdentoista vastaanoton toimesta. Kauppa vahvistaa merkittävästi myös erikoishammaslääkäritasoisten hoitojen saatavuutta alueella sekä laajentaa Hohde konsernin kykyä vastata mm. työterveyshammashoidon tarpeisiin alueella.

”Olemme seuranneet Hampaasi yhtiöiden kasvua ja kehitystä jo sen perustamisesta lähtien. Hampaasi vastaanotot ja ammattilaiset tekevät laatutyötä ja haluamme tätä entisestään vielä vahvistaa. Olemme otettuja siitä, että saamme suuren joukon osaavia suun terveydenhuollon ammattilaisia joukkoomme. Odotamme innolla tulevaa yhteistyötä.”, kertoo Hohde konsernin toimitusjohtaja Ville Pesonen.

”Hampaasi yhtiöt perustettiin aikoinaan tavoitteena tehdä laadukasta suun terveydenhuoltoa ja tarjota hyvä työpaikka työntekijöillemme. Keskustelut Hohteen ja Ville Pesosen kanssa ovat olleet alusta lähtien mukavia, koska jaamme samat arvot laatuajattelun ja henkilöstökeskeisen toiminnan osalta. On mukava lähteä kehittämään toimintaa yhdessä samoilla arvoilla kuin ennenkin.” toteaa Hampaasi Oy:n toimitusjohtaja Teo Soikkeli.

Hohde konserni tuottaa jatkossa suun terveydenhuollon palveluita kolmellakymmenelläkahdella toimipisteellä kahdellakymmenelläkolmella paikkakunnalla ja hammaslaboratoriopalveluita neljässätoista toimipisteessä yhdellätoista paikkakunnalla. Hohde konsernin kokonaisvaltainen palvelutarjooma kattaa yleishammashoidon, erikoishammashoidon, erikoishammasteknikko- ja hammaslaboratoriopalvelut itse tuotettuina.

Hohde konserni tarjoaa asiakkailleen vertaansa vailla olevaa laatua ja palvelua sekä henkilöstölleen loistavan paikan työskennellä ja kehittyä eri osaamisalueiden eksperttien kanssa, uusinta teknologiaa hyödyntäen. Osapuolet ovat sopineet, että järjestelyn hintoja ei julkisteta.

Lue koko lehdistötiedote täältä >

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus